Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Telenoisis Fuel


Τώρα με το εξειδικευμένο σύστημα Telenoisis Fuel μπορείτε και εσείς να διασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά και διανομή καυσίμων.


Σωστές Διαδρομές


Σημειώνοντας πάνω στο χάρτη την πραγματική θέση της παραλαβής και της παράδοσης των καυσίμων σας επιτρέπει να είστε βέβαιοι για την διαδρομή που πραγματοποίησε το όχημα.
Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε στο χάρτη τους πελάτες και προμηθευτές σας ως σημεία ενδιαφέροντος ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα  από ποια σημεία έχει διέλθει το όχημα, τι ώρα βρισκόταν σε κάθε ένα από τα σημεία παράδοσης και πόση ώρα παρέμεινε εκεί.


Τρόπος Οδήγησης Οδηγών


Με το νέο σύστημα Telenoisis μπορείτε να γνωρίζετε με το πάτημα ενός κουμπιού τον τρόπο οδήγησης του κάθε οδηγού καθώς και τον ακριβή αριθμό των απότομων φρεναρισμάτων και απότομων επιταχύνσεων που πραγματοποιήθηκαν και έτσι να περιορίσετε τα ατυχήματα προωθώντας ταυτόχρονα μια πιο οικονομική και ασφαλή οδήγηση.


Οι οδηγοί σας μπορούν να ενημερώνονται από ειδική οθόνη που θα είναι τοποθετημένη στην αίθουσα αναμονής για την καλύτερη και ποιο σύντομη διαδρομή  παρακολουθώντας τις ήδη πραγματοποιημένες διαδρομές των συναδέλφων τους.


Ειδοποίηση για άνοιγμα κλείσιμο τάπας καυσίμων


Μπορείτε να είστε ενήμεροι για την ακεραιότητα των μεταφερόμενων καυσίμων. Σε περίπτωση που το όχημα σταματήσει σε κάποια θέση και κάποιος ανοίξει μία από τις τάπες καυσίμων του φορτίου αμέσως θα σταλεί σε εσάς συναγερμός με ειδοποίηση για την κίνηση αυτή, και το συμβάν θα καταγραφεί στις αντίστοιχες αναφορές και στο σύστημα συναγερμών.


Ασφάλεια Οδηγών


Παράλληλα γνωρίζοντας όλες τις κινήσεις των οδηγών σας έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους οδηγούς σας άμεση βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.


http://www.navigateltd.gr/index.php?t=solutions&id=Oil-Gas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου