Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

 
διαδρομες

Γιατί είναι σημαντικό να καταγράφονται οι διαδρομές;

Για εσάς που θέλετε να έχετε το έλεγχο της επιχείρησής σας ο έλεγχος των οχημάτων σας και η τήρηση των δρομολογίων είναι σημαντική υπόθεση. Επιπλέον η συνολική ασφάλεια του φορτίου που μεταφέρουν τα αυτοκίνητα και η ασφάλεια των οδηγών σας είναι σημαντικός παράγοντας για την συνολική επιτυχία σας.  Με την καταγραφή των διαδρομών μπορείτε να:

Ελέγχετε όλες τις διαδρομές των οδηγών σας


Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε αν επισκέπτονται σημεία, που δεν είναι επιθυμητά από εσάς. Η ανάλυση της διαδρομής που έχει κάνει κάθε φορτηγό, όπως φαίνεται στον χάρτη, δίνει στον υπεύθυνο  του στόλου μια νέα προοπτική διαχείρισης. Το γεγονός ότι τώρα οι οδηγοί σας θα σταματήσουν να κάνουν διαδρομές εκτός προγράμματος,  σας επιτρέπει να μειώσετε τα χιλιόμετρα που διανύονται και να ισορροπήσετε τις εργάσιμες ώρες μεταξύ των οδηγών με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες σας να είναι πιο αποτελεσματικές.


Ελέγχετε την χρήση των οχημάτων σας έξω από τις εργάσιμες ώρες


Τώρα μπορείτε να βλέπετε αν οι οδηγοί σας χρησιμοποιούν  τα αυτοκίνητά σας  εκτός του προγράμματος εργασίας τους (για προσωπική τους χρήση) και θα υπολογίζετε το κόστος αυτής της χρήσης.
Ελέγχετε τις υπερβολικές στάσεις που γίνονται από τους οδηγούς σας. Οι οδηγοί σας γνωρίζοντας ότι μπορείτε να ελέγχετε τις διαδρομές τους, θα αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Έτσι θα σταματήσουν να κάνουν μεγάλα διαλείμματα για γεύματα κλπ. και θα είναι πιο ακριβείς στα δρομολόγιά τους. Οι μη παραγωγικές ώρες που μεσολαβούν από παράδοση σε παράδοση θα μειωθούν δραματικά, αφού οι οδηγοί σας δεν θα μπορούν να κάνουν τόσα πολλά διαλείμματα κατά την διάρκεια της ημέρας.


Μειώσετε το κόστος της μεταφοράς ανά χιλιόμετρο


Ο έλεγχος της κίνησης των οχημάτων σας θα σημαίνει ότι κάθε όχημα σας θα διανύει κατά μέσο όρο 100 χιλιόμετρα λιγότερα τον μήνα, δηλαδή 5 χιλιόμετρα λιγότερα την ημέρα. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί:
Δεν θα γίνονται διαδρομές εκτός του προγράμματος εργασίας.
Οι οδηγοί δεν θα χρησιμοποιούν πια το αυτοκίνητο για προσωπικές τους δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου