Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ντεπόζιτο Καυσίμων

Αισθητήρας Καυσίμων

O Αισθητήρας Ελέγχου της Τάπας Καυσίμων αποκλείει την πιθανότητα κλοπής ή κακής διαχείρισης των καυσίμων καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο το κάθε άνοιγμα ή κλείσιμο της τάπας καυσίμων του οχήματος.
Ο Αισθητήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσαρμόζεται στο λαιμό του ντεπόζιτου καυσίμων (tank lid neck), αποκλείοντας την πρόσβαση στο ντεπόζιτο καυσίμων (fuel cap) όταν είναι κλειστός και επιτρέποντας την πλήρη πρόσβαση στο ντεπόζιτο όταν είναι ανοικτός.


Λειτουργία

Ο Αισθητήρας προσαρμόζεται στην είσοδο του ντεπόζιτου καυσίμων (fuel tank) και συνδέεται ταυτόχρονα με μία από τις ψηφιακές εισόδους της συσκευής τηλεματικής διαχείρισης Navigate. Με τον τρόπο αυτό ανιχνεύει και καταγράφει σε πραγματικό χρόνο την κάθε πρόσβαση στο ντεπόζιτο καυσίμων και στέλνει σήμα στην ψηφιακή είσοδο. Στη συνέχεια η συσκευή προωθεί την αναφορά στο  Control Center στέλνοντας και καταγράφοντας το γεγονός.

Πλεονεκτήματα

  • Προσαρμόζεται σε όλα τις τάπες καυσίμων ανεξάρτητα από την διάμετρό τους.
  • Αδιάβλητος στη χρήση του εφόσον δεν μπορεί να παρακαμφθεί.
  • Αποκλείεται πρόσβαση στο ντεπόζιτο καυσίμων όταν είναι κλειστός.
  • Η ειδική σχεδίασή του  αποκλείει  την κακόβουλη αφαίρεσή του
  • Η λειτουργία του είναι απλή και η τοποθέτησή του δεν απαιτεί καμία καλωδίωση.
  • Ανοίγει αυτόματα όταν αυτό απαιτείται λόγω της αυτόματης λειτουργίας του και του ειδικού ελατηρίου

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.
  

http://www.navigateltd.gr/index.php?t=products&id=fuel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου